Τάσος Ξιαρχό: Aπειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι μετά από καταδίωξη

Ο χορογράφος και influencer του instagram απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι μετά από καταδίωξη αστυνομικών. 

Τάσος Ξιαρχό: Aπειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι μετά από καταδίωξη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, ο Τάσος Ξιάρχο μετά το σάλο που προκλήθηκε από χθες λόγω των αναρτήσεων και του προσβλητικού βίντεο που δημοσιοποίησε για τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας, ενεπλάκη πριν από λίγο σε καταδίωξη από αστυνομικούς και απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι.

Νωρίτερα, η Nescafe ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διακόψει τη συνεργασία της με τον χορογράφο, εξαιτίας των χονδροφοβικών του σχολίων. «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ στηρίζονται στον σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία», αναφέρει η εταιρεία στο Twitter.

Σήμερα επίσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η 30χρονη που έπεσε "θύμα" των αναρτήσεων του Τάσου Ξιάρχο, δήλωσε πως το συγνώμη του δεν την καλύπτει:

«Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν …

Το συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό δε με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινή. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εγώ τηλεφωνήτρια είμαι σε μια εταιρεία. Μου έχει ξανατύχει να με κοροϊδέψουν για τα κιλά μου. Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω. Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν τι θέμα είχε; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις που έχει; Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ