Επιμένει στην αθλιότητα για τους διανομείς ο Άρης Πορτοσάλτε (video)

Επιμένει στις κατάπτυστες δηλώσεις για τους διανομείς ο Άρης Πορτοσάλτε που δήλωσε ότι τον πολεμάει το ίδιο σύστημα που την "πέφτει" στον Βασιλακόπουλο.

Επιμένει στην αθλιότητα για τους διανομείς ο Άρης Πορτοσάλτε (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Κρινόμαστε για τα γεγονότα και τις παρατηρήσεις που κάνουμε. Επειδή ξαναδέχθηκα χθες επίθεση από το ίδιο σύστημα που την "πέφτει" στον Βασιλακόπουλο, δηλαδή της δολοφονίας του χαρακτήρα. Χθες δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι, απλώς βγαίνει ο τρελός και τα λέει. Τίποτα άλλο, τελείωσε», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε, εμμένοντας στην αθλιότητα για τους διανομείς που... φταίνε και αυτοί που σκοτώνονται.

Θυμίζουμε πως χθες ο Άρης Πορτοσάλτε, σχετικά με το δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο 47χρονος διανομέας και πατέρας δύο παιδιών, στη Θεσσαλονίκη, είχε δηλώσει: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…δε θα κάνω σύγκριση, αλλά και αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά. Στυ συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου, λοιπόν…»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ