Δραματικές στιγμές: «Το Νοσοκομείο έχει καταρρεύσει – Δεν επαρκούν ούτε οι παροχές οξυγόνου» (video)

Τις δραματικές συνθήκες που λειτουργεί το παρατημένο από την κυβέρνηση ΕΣΥ, περιέγραψε ο ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων- Κέντρων Υγείας Λάρισας, Νίκος Νταφούλης

Δραματικές στιγμές: «Το Νοσοκομείο έχει καταρρεύσει – Δεν επαρκούν ούτε οι παροχές οξυγόνου» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η κατάσταση είναι τραγική... Το νοσοκομείο μας έχει καταρρεύσει. Έχει ξεπεράσει τον αριθμό για τα covid περιστατικά που μπορεί να δεχθεί. Δεν επαρκούν ούτε οι παροχές οξυγόνου. Είναι επικύνδυνη η εφημερία ακόμα και γι αυτό, δεν μπορεί να σηκώσει άλλα μηχανήματα για να υποστηρίξει τους ασθενείς covid με οξυγόνο», δήλωσε σε δραματικό τόνο μπροστά στις κάμερες ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων- Κέντρων Υγείας Λάρισας (ΕΙΝΚΥΛ), Νίκος Νταφούλης.

Ο κ. Νταφούλης υπογράμμισε την πλήρη διαφωνία στο ενδεχόμενο να μετατραπεί το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε νοσοκομείο αποκλειστικά για covid, περιγράφοντας πως ήδη η νοσηλεία για άλλα νοσήματα όπως ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες, είναι ελλιπέστατη.

«Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αξιοποιήσουν όλες τις ιδιωτικές κλίνες του νομού και να δώσουν δωρεάν Υγεία στον κόσμο», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Νταφούλη:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ