Παγώνη: «Η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου - Βλέπουμε τα αποτελέσματα των παρελάσεων» (video)

Από κάθε έλεγχο φαίνεται ότι έχει ξεφύγει η διαχείριση της πανδημίας, όπως αναγκάζεται να παραδεχτεί ακόμα και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Παγώνη: «Η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου - Βλέπουμε τα αποτελέσματα των παρελάσεων» (video)

«Ήταν η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου (στο νοσοκομείο Γεννηματάς), πήραμε ράντζα δανεικά από τo νοσοκομείο Σωτηρία … όχι μόνο σε εμάς, είναι γεμάτες οι κλινικές με ράντζα. Κουράγιο στους συναδέλφους μου στη Θεσσαλονίκη, αλλά τους έχουμε ξεπεράσει. Είναι τραγικές οι στιγμές από χθες το βράδυ. Ξέρετε τι είναι να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο γιατί τα δικά σου εξαντλήθηκαν; Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Πάμε για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα», δήωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ η Ματίνα Παγώνη.

«Εχουμε ένα προσωπικό το οποίο είναι πιεσμένο και κουρασμένο που δεν έχει πάρει άδειες γιατί υπάρχει αναστολή αδειών, καταλαβαίνεται πως από δω και πέρα δυσκολεύει πολύ το πράγμα. Βλέπουμε το αποτέλεσμα του συνωστισμού των προηγούμενων ημερών, ένας αριθμός είναι και από εκεί», υπογράμμισε σχετικά με τις λιτανείες και τις παρελάσεις η κ. Παγώνη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.