Άνοιξε κοινωνικό κομμωτήριο στην Αθήνα (εικόνες)

Άνοιξε τις πόρτες του το «Κοινωνικό Κομμωτήριο» του Δήμου Αθηναίων.

Άνοιξε κοινωνικό κομμωτήριο στην Αθήνα (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η καινοτόμος αυτή δομή  δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να προσφέρει δωρεάν κούρεμα και ξύρισμα σε άστεγους συμπολίτες μας, αλλά και σε οικογένειες που ζουν κάτω απ’ τα όρια της φτώχειας.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο βρίσκεται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης) και δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία του κλάδου επαγγελματικών προϊόντων της εταιρείας L'Oréal Hellas.

«Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών είναι μια δομή μέσα από την οποία φροντίζουμε με τον απαιτούμενο σεβασμό να προσφέρουμε σε άστεγους, αλλά και σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, όλα τα απαραίτητα αγαθά και τις υπηρεσίες για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Με τη δημιουργία του "Κοινωνικού Κομμωτηρίου" ολοκληρώνεται το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Αθηναίων σε όλους όσοι χρειάζονται την υποστήριξή μας. Θα ήθελα να απευθύνω ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στην L’Oréal Professional Products η οποία με πολύ μεγάλη γενναιοδωρία συνέβαλε στο εγχείρημά μας. Ένα ακόμη μεγαλύτερο "ευχαριστώ" οφείλουμε στον Anber, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα των κομμωτών, που θα στηρίξουν εθελοντικά αυτή την προσπάθεια. Πρόκειται για νέους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους, χωρίς να στρέφουν το βλέμμα τους αλλού, ωστόσο επιλέγουν να αφιερώνουν χρόνο και πολύτιμη ενέργεια στους συμπολίτες τους, στέλνοντας ένα μήνυμα ότι "όλοι μαζί τα καταφέρνουμε". Το "Κοινωνικό Κομμωτήριο" αποτελεί ένα συμπληρωματικό βήμα στη διαδικασία της κοινωνικής επανένταξης και είμαστε υπερήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ