Δηλώσεις - ντροπή της Εύης Δρούτσα για Λιγνάδη (video)

Σε ένα απροκάλυπτο "ξέπλυμα" του Δημήτρη Λιγνάδη, επιδόθηκε, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η γνωστή στιχουργός, Εύη Δρούτσα.

Δηλώσεις - ντροπή της Εύης Δρούτσα για Λιγνάδη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ξέρεις με ποιο (σ.σ. εννοεί υπόθεση) ψιλοδιαφωνώ, παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά; Με τον Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί, γιατί πας μετά από χρόνια και λες "αυτός με βίασε"; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του, τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, τόσο αναχρονιστικά», δήλωσε η γνωστή στιχουργός σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή "Το Πρωϊνό" του ΑΝΤ1.

«Δεν τον ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε και τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «ξέρεις με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Α, λέει, το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το… Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βιάσανε». Πώς σε βιάσανε; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε», συνέχισε η Εύη Δρούτσα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και την αναφορά της Φαίης Σκορδά στο 2020mag.gr:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ