"Μαύρη" Τρίτη - Κοντά στα 20.000 τα κρούσματα

Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων που ανέμεναν οι ειδικοί επιβεβαιώνεται σήμερα και είμαστε εν αναμονή για το μεγάλο αρνητικό ρεκόρ σε κρούσματα από την αρχή της πανδημίας. 

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν πάνω από 15.000 κρούσματα, ξεπερνώντας ακόμα και τις απαισιόδοξες ακτιμήσεις προ λίγων ημερών.

«Επικρατεί η Όμικρον, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κι αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργεί πανικό. Σήμερα, ήδη, στην πρωινή εκτίμηση είμαστε άνω των 15.000, που σημαίνει ότι θα έχουμε κρούσματα υψηλότερα από κάθε άλλη φορά γιατί η μετάλλαξη αυτή έχει μεγάλη μεταδοτικότητα», υπογράμμισε σήμερα ο υπουργός Υγείας.

Νέες πληροφορίες που φτάνουν πάντως στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρουν πως ο αριθμός των κρουσμάτων ενδέχεται να αγγίξει ακόμα και τις 20.000.

Με τα νέα επικαιροποιημένα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πάντως χθες, ωθούν τον κόσμο να βγει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Την ημέρα που θα ισχύσουν δηλαδή τα νέα περιοριστικά μέτρα σε εστίαση και διασκέδαση.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ