Πόσο «κακή» είναι η μουσική που ακούς στο Spotify; Κάνε το τεστ τεχνητής νοημοσύνης

Το www.pudding.cool είναι μία από τις πιο αγαπημένες σελίδες των συντακτών του www.2020mag.gr.

H ιστοσελίδα αυτή επεξηγεί ιδέες της ποπ κουλτούρας με οπτικά δοκίμια, γραφήματα και τεχνητή νοημοσύνη, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα σύνολα δεδομένων, πρωτογενή έρευνα και διαδραστικότητα, σε σύνθετα θέματα. Μια νέα αναδυόμενη μορφή δημοσιογραφίας που πριν λίγο καιρό χρειαζόταν να διαβάσουμε κείμενα ακόμα και 10.000 λέξεων γίνονται άμεσα κατανοητά μέσω διαδραστικών γραφημάτων.

 

Πόσο «κακή» είναι η μουσική που ακούς στο Spotify; Κάνε το τεστ τεχνητής νοημοσύνης

Το Pudding.cool έχει δημιουργήσει, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ένα άκρως διασκεδαστικό, διαδραστικό και υπερσύγχρονο μοντέλο αξιολόγησης της μουσικής των χρηστών και των συνδρομητών της δημοσφιλούς, μουσικής πλατφόρμας Spotify, με τίτλο «How bad is your Spotify».

Aν είστε ανοιχτοί στην κριτική, θα εκπλαγείτε «συνομιλώντας» με την τεχνητή νοημοσύνη αξιολόγησης των μουσικών σας γούστων.

Δοκιμάστε το εδώ και μας ευχαριστείτε ή μας καταριέστε μετά, αφήνοντας τις εντυπώσεις σας σε σχόλιο κάτω από το άρθρο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.