Η ΕΡΤ χαιρετά τον πλάτανο στον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Δημόσια Τηλεόραση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκοψε το ηθοποιό από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η ΕΡΤ χαιρετά τον πλάτανο στον Πέτρο Φιλιππίδη

«Λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς»λέει η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της.

Θέλοντας μάλιστα να καθησυχάσει τους ανθρώπους της παραγωγής, επειδή γράφτηκαν πολλά σε διάφορα sites για κόψιμο του σίριαλ, διευκρινίζει ότι «ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί».

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.