Μπουρδούμης για... "Λιγδιάρη": «Ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω» (εικόνα)

Αναφέροντάς τον ως "Λιγδιάρη", ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με story του στο instagram, φωτογραφίζει προφανώς τον παραιτηθέντα καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, ως παιδεραστή.

Μπουρδούμης για...

«Για να τελειώνουμε: Ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω. Συνεπώς ο Οιδίποδας, ο Μάκβεθ, η Ύβρις, η Νέμεσις, η Κάθαρσις και όλη η τραγικότητα με την οποία επιμένετε κάποιοι να τον ντύνετε έχουν τόση σχέση μαζί του όση η μορταδέλα, το σαλάμι και η φέτα με έναν παιδεραστή μπακάλη. Άντε για να μην τρελαθούμε...», ανάρτησε σε νέο story του στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Oι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, αλλά και οι πολιτικές προεκτάσεις του θέματος, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να είναι ραγδαίες.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.