Νέα καταγγελία για βιασμό 14χρονου σε βάρος "γνωστού σκηνοθέτη"

Ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος αναφέρει πως ο δράστης φέρεται να είναι πασίγνωστος ηθοποιός-σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταία τη δημοσιότητα.

Νέα καταγγελία για βιασμό 14χρονου σε βάρος

Τρίτη μήνυση κατατέθηκε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πρόκειται για τον βιασμό ενός 14χρονου τότε μαθητή της 2ας γυμνασίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος, το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί, αφού φέρεται να τελέστηκε το 2010 καθώς και ότι ο 25χρονος καταγγέλλων, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.
Ο δικηγόρος του θύματος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, τονίζει: «Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ως δράστης φέρεται πασίγνωστος ηθοποιός-σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα». Και συνεχίζει: «Ζητάμε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να κινήσει κατά προτεραιότητα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερόμενου ως δράστη για το κοινωνικό σύνολο».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.