Συμπληρώνεται το παζλ του γνωστού σκηνοθέτη;

Πολλές αλλά και σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια που αφορούν στη δράση του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού.

Συμπληρώνεται το παζλ του γνωστού σκηνοθέτη;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη,στον εισαγγελέα απευθύνθηκε εχθές νεαρός άντρας ο οποίος όχι μόνο φέρεται να επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε εχθές το πρωί ο 25χρονος για την αποπλάνηση και το βιασμό του σε ηλικία 14 ετών το 2010, αλλά δίνει και επιπλέον σοκαριστικά στοιχεία.
Συγκεκριμένα ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο ίδιος αλλά και η παρέα του βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη. Ο τελευταίος τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις. Όπως όμως λέει ο νεαρός, τα παιδιά δεν προχώρησαν σε πράξεις μαζί του.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.