«Ακούτε το πρόβλημα;» - Το βίντεο διαμαρτυρίας για την τηλεκπαίδευση από φοιτητές - μουσικούς του τΜΕΤ (video)

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την τηλεκπαίδευση και γι αυτό το λόγο ετοίμασαν ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο.

«Ακούτε το πρόβλημα;» - Το βίντεο διαμαρτυρίας για την τηλεκπαίδευση από φοιτητές - μουσικούς του τΜΕΤ (video)

Σκοπός του παρακάτω βίντεο που δημιουργήθηκε από τους φοιτητές του τμήματος, είναι να καταδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο ως φοιτητές αλλά κυρίως ως μουσικοί εξαιτίας της τηλεκπαίδευσης.

 

Βιολί: Στεφανία Χασάπη Ηχοληψία/μοντάζ: Αθανάσιος- Μιχαήλ Ραμαδανίδης Πλάνα: Ίρις Μολυβδά Φώτα: Ελένιος Ισιδώρου

 

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.