#Τροχαίο_Βουλή: Διέρρευσε σοκαριστικό βίντεο - Σοβαρά ερωτηματικά για τα όσα ακούγονται (video - σκληρές εικόνες)

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί το βίντεο από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Ιάσονα και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

#Τροχαίο_Βουλή: Διέρρευσε σοκαριστικό βίντεο - Σοβαρά ερωτηματικά για τα όσα ακούγονται (video - σκληρές εικόνες)

Όπως φαίνεται στο βίντεο και όπως γνωρίζαμε από τις μαρτυρίες, ο 23χρονος ανέβαινε με τη μηχανή του τη Βασιλίσσης Σοφίας στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Μπροστά και αριστερά της μηχανής του Ιάσονα, προς την ίδια κατεύθυνση κινούνταν ένα ταξί. Στο αντίθετο ρεύμα, το υπηρεσιακό όχημα με τον οδηγό ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη, έστριβε (όπως φαίνεται στο βίντεο με επικίνδυνο και παράνομο -για “κοινά” ΙΧ- τρόπο), αριστερά, ώστε να διασχίσει κάθετα την Βασιλίσσης Σοφίας και να εισέλθει στη Βουλή.
Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε, όχι όμως και ο 23χρονος που ερχόταν από δίπλα του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρότατα με το πίσω μέρος του του υπηρεσιακού, κρατικού οχήματος. Σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες το φανάρι ήταν πράσινο.

Αυτό όμως που προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά, είναι η φωνή που ακούγεται στο βίντεο, όπου κάποιος άνδρας (εικάζουμε συνάδελφος του οδηγού-αστυνομικού της κ. Μπακογιάννη) περιγράφει το περιστατικό, βλέποντας το βίντεο από κάμερα ασφαλείας της Βουλής μαζί με τουλάχιστον άλλη μία συνάδελφο του και σε ένα σημείο ακούγεται να της λέει: «κοιταξε, τώρα κοίταξε, θα σταματήσει το ταξί να τον κάνει να περάσει και ο άλλος θα ‘ρθεί από μέσα. Εδώ κοίτα. Εδώ κοίταξε, κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται».

Τι ακριβώς εννοεί με το «κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται; Ρίχνειτην ευθύνη στον Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και πιθανόν να μην είχε καν ορατότητα;

Γιατί το βίντεο δεν δείχνει τι ακολούθησε και για ποιο λόγο το υπηρεσιακό όχημα δεν παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος αλλά μπήκε μέσα στη βουλή;

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.