Ακάλυπτο αφήνει το «Θέμα 104.6» τον Γιάννη Πρετεντέρη

Το «Πρώτο Θέμα» καταλαβαίνει πως είπε ανοησίες για τον Βαξεβάνη ο δημοσιογράφος και κατέβασε την εκπομπή του.

Ακάλυπτο αφήνει το «Θέμα 104.6» τον Γιάννη Πρετεντέρη

Είναι η επίμαχη εκπομπή της Πέμπτης, αυτή κατά την οποία ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε για τον Κώστα Βαξεβάνη τα εξής: «Είναι μπατίρης ρε ο Βαξεβάνης. Τρία εκατομμύρια του δώσανε για να βγάλει την εφημερίδα. Τα έφαγε τα τρία εκατομμύρια. Τι νομίζετε ότι του έχει μείνει; Πήρε 3 εκατομμύρια από τον Καλογρίτσα μέσω του Παππά, μέσω όλων αυτών εκεί πέρα. Τελειώνουν τα λεφτά. Έτσι είναι».

Ο Κώστας Βαξεβάνης έστειλε εξώδικο και καλεί τον δημοσιογράφο να του ζητήσει συγγνώμη
Χθες λοιπόν το «Πρώτο Θέμα» κατέβασε την εκπομπή, δημοσίευσε κανονικά το εξώδικο και λέει τι ακριβώς συνέβη με τα 3 εκατομμύρια αναδημοσιεύοντας κι ένα παλιό του ρεπορτάζ για το ζήτημα. Και έπραξε, ομολογούμε, πολύ σωστά.

Διαβάστε περισσότερα στο e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.