«Είστε απλώς ηλίθιοι!»

Το site του Νίκου Κοκλώνη «Znews» έγραψε για επικείμενη πώληση της Lifo στον ΑΝΤ1.

«Είστε απλώς ηλίθιοι!»

«Φουντώνει τις τελευταίες ώρες η φημολογία που θέλει την πετυχημένη free press εφημερίδα (και ομώνυμη ιστοσελίδα) του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου να περνάει στα χέρια του Θοδωρή Κυριακού. Η είδηση αυτή φαίνεται πως έχει μεγάλο βαθμό εγκυρότητας αν και προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από κάποια πηγή», σημειώνει στο... ρεπορτάζ.

Και προσθέτει μάλιστα ότι οι πληροφορίες του Znews αναφέρουν «πως ήδη οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο» και η Lifo «θα ανήκει στον ΑΝΤ1 Digital».

Η απάντηση του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου ήρθε μέσω facebook και είναι αυτή που βλέπετε στον τίτλο.

Πηγή: e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.