Το STAR αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

«Οφείλουμε κι εμείς να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας» είπε στο χθεσινό του δελτίο το Star, απολογούμενο για το άθλιο ρεπορτάζ της Παρασκευής και ζητώντας, ταυτόχρονα, συγγνώμη.

Το STAR αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

Ξέρετε, το «διάσημο» πλέον ρεπορτάζ για τον γνωστό σκηνοθέτη που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα «για το... τίποτα» και πολλοί στα social media (το) θεώρησαν ξέπλυμα και πλυντήριο.

Τις εξηγήσεις τις έδωσε η ίδια η Τασούλα Παπανικολάου, η δημοσιογράφος που έκανε και τις «αποκαλύψεις» το προηγούμενο βράδυ. Είπε, λοιπόν, κατά λέξη: «Οι καταγγελίες που φθάνουν στη δικαιοσύνη ή στη δημόσια σφαίρα διαλόγου είναι πράγματι σημαντικές και σοκαριστικές, ανεξάρτητα από τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την τέλεση των πράξεων αυτών. Μάλιστα όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν και βοηθούν το έργο των Αρχών που είναι η απόδοση δικαιοσύνης και τιμωρίας. Η καταδίκη τέτοιων πράξεων πρέπει να είναι απερίφραστη. Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε ότι ένας ατυχής τίτλος στο χθεσινό ρεπορτάζ για τον κύριο Λιγνάδη δεν κρύβει καμία προσπάθεια συγκάλυψης υποθέσεων, οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και εκφράζουμε τη συγγνώμη μας».

Ο ατυχής τίτλος ήταν, υπενθυμίζουμε, ο εξής: «Γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα για το... τίποτα». Και αναφέρεται, όπως μας λέει το ίδιο το Star (όχι εμείς), στον Δημήτρη Λιγνάδη. Εκτός κι αν εννοεί ως ατυχή τον τίτλο, π.χ., «Fake news η είδηση ότι διέφυγε στο εξωτερικό ο Δ. Λιγνάδης», αλλά το θεωρώ μάλλον απίθανο για να είμαι ειλικρινής μαζί σας.

Εννοείται πως όλος ο χαμός εναντίον του STAR έγινε στα social media (ειδικά στο Twitter) και σε μερικά, όχι πολλά, sites. Στα υπόψιν.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.