Οι Δροσουλίτες της πλατείας Αμερικής

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Οι Δροσουλίτες της πλατείας Αμερικής

Κάθε πρωί, πριν σκληρύνει το φως της ημέρας, μπορείς να δεις να αιωρούνται πάνω από την μοντέρνα πολυφυλετική σκακιέρα της Πλατείας Αμερικής τις σκιές των δανδήδων του προπερασμένου αιώνα.

Των άγαμων υιών της Πρωτεύουσας που ψαχουλεύουν  το καλύτερο μέλλον τους. Φοράνε τα καλά τους και είναι τόσο δυνατά παρφουμαρισμένοι που αν τα μάτια σου δεν είναι γυμνασμένα στο μεταφυσικό, θα μυρίσεις τα πατσουλιά. Φυσικά, όπως οι αργοπορημένοι ιππότες του Φραγκοκάστελλου, δεν κατάφεραν να σώσουν το μέλλον. ‘Ισως για λίγες ώρες.

Μη σε παρασύρει η σημερινή παλέτα των μεταναστών, παππουδιών-στα-παγκάκια και ΔΙΑδων με τους φραπέδες.

Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, για να δεις, αρκεί να κοιτάξεις την κατάλληλη στιγμή.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.