Ένα βλέμμα, το όπλο

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Ένα βλέμμα, το όπλο

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να ισοπεδωθεί η Ασχήμια. Απέναντι στην γενιά του Τik-Tok και του κάθε Survivor στέκεται ένας δυναμικός , όμορφος και ναι, γενναίος καινούργιος κόσμος.

Δεν είναι η ειρωνεία των συγγραφέων της δυστοπίας ούτε η επαναστατική φαντασίωση των επαγγελματιών πολιτικών. Είναι ένα διαρκές φωτεινό πρόσωπο, αγοριού ή κοριτσιού, κάποτε με την μάσκα για να αντέξει τα δακρυγόνα των ΜΑΤ, κάποτε με την μάσκα του σεβασμού στην Υγεία των άλλων.

Είναι ένα διαπεραστικό βλέμμα που δεν χρειάζεται να πείσει ότι λέει Αλήθεια, ότι αυτό που έχει να προσφέρει είναι η Ουσία και ναι, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τον μεγαλύτερο ιδεολογικό εχθρό. Είναι αυτό το βλέμμα που συμπυκνώνει την Μάθηση, την Τέχνη και την Αποφασιστικότητα. Κοίτα το.

Είναι, τώρα, ο,τι πιο αισιόδοξο έχει να προσφέρει το Σήμερα στο Αύριο.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.