Στην υγειά μας από το καταφύγιο

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Στην υγειά μας από το καταφύγιο

Οι φύλακες και οι φυλακές έχουν κι άλλα κοινά εκτός της ίδιας ορθογραφίας και της μετάθεσης ενός τόνου. Τα μυθικά τέρατα και τα κολαστήρια του 2080 θα έχουν ένα κοινό πρόσημο: Το ύδωρ.

Oι μαχόμενες για το πολύτιμο ζωογόνο υγρό ιδιωτικές ένοπλες πολιτοφυλακές και οι Super Max 3 φυλακές θα «φιλοξενούν» τους υδάτινους επαναστάτες σε συνθήκες που θα κάνουν το “Waterworld” του Kevin Reynolds  να μοιάζει με απλό trailer.

Την πραγματική σημασία όμως στους Μελλοντικούς Πολέμους του Νερού θα έχουν τα πλάσματα, αληθινά, ψηφιακά ή απλώς συμβολικά που θα είναι ο Μεγάλοι Προμηθευτές. Μη σκέφτεσαι EΥΔΑΠ on steroids. Σκέψου τους μεγιστάνες του ύδατος, συνήθως ανώνυμους επαγγελματίες φιλάνθρωπους καλυμμένους πίσω από φανταχτερά εταιρικά ονόματα.

Οι Πόλεμοι του Νερού έχουν προβλεφθεί από την δεκαετία του ’70 ήδη. Ένα αιώνα αργότερα, όσες βρύσες των συντριβανιών δεν θα έχουν στερέψει, θα είναι τα επίκεντρα στο πεδίο της Μάχης. Και η ευχή «στην υγειά μας» θα είναι πλέον, κυριολεκτική.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.