Εσύ απόλαυσες το Multi Culti;

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Εσύ απόλαυσες το Multi Culti;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μου ήθελες Multi Culti αλλά νόμιζες ότι ήταν φάνκι εστιατόριο στου Ψυρρή πριν σε πάρει και σε σηκώσει η Ολυμπιάδα του 2004.

Μου ήθελες Multi Culti και στο ψυχορράγημα του lifestyle ακολουθούσες τους γκουρού «του είδους».

Moυ ήθελες Multi Culti και στις σελίδες του «Αθηνοράματος» (τι σου είπα τώρα ε;) πήγαινες καρφί στην κατηγορία για να είσαι IN.

Multi Culti έγιναν οι λαϊκοί μεγιστάνες των trash περιοδικών με extra fake glamor και οι επαγγελματίες φίλες/ερωμένες/σύζυγοί τους που ανακάλυψαν από τα χωριά τους τα cornbread μαλλιά και το σούσι.

Multi Culti έζησες στα φεστιβάλ των αριστερών πολιτικών νεολαίων με την μορφή εξωτικής κουζίνας σε συνδιασμό με επαναστατικές ονειρώξεις.

Όμως το έχει πει κι ο ποιητής: «Ό,τι πασχίζεις να συμβεί, κάνει απότομη στροφή όταν δεν το περιμένεις και σου δαγκώνει τον ποπό.»

Επιτέλους είμαστε Multi Culti. Η Αχαρνών, τα δρομάκια στις συνοικίες, τα υβριδικά μαγαζιά που πουλάνε κάρτες κινητής και συνάλλαγμα για το Σουδάν. Οι θορυβώδεις παρέες Νιγηριανών στις πλατείες και οι ευωδία των ναργιλέδων σε κάθε γειτονιά. To Multi Culti, μεταφράστηκε, έγινε Πολυπολιτισμικότητα και η απότομη στροφή δάγκασε πολλούς ποπούς.

Μου ήθελες Multi Culti και το απέκτησες. Μόλις μάθεις και να το απολαμβάνεις, wax walba way hagaagi doonaan !

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ