Σκιές ετών 16

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Σκιές ετών 16
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μια κρυφή ενέργεια στα πιο δύσκολα σημεία της πόλης. Στην φωτεινή πλευρά του φεγγαριού, στην καρδιά του  καύσωνα. Οι 16άρηδες που κάποτε μας γαμούσαν τα λύκεια, τώρα είναι κι επίσημα η γενιά των 150 ευρώ. 

Καλοσχηματισμένες σκιές που χορεύουν ζούμπα παρέα με περιστέρια και δοκιμάζουν fitness εναλλακτικές στα θεμέλια του ΟΑΚΑ και στις κεντρικές πλατείες.

Πόσο παίζεται στο στοίχημα ότι θα εξελιχθούν σε απόνερα των survivor και πόσο ότι θα γεννήσουν το επόμενο κύμα αμφισβήτησης; Δεν θες να μάθεις.

Οι πρώην 16άρηδες γνωρίζουν την απάντηση για την δίκη τους hardcore εφηβεία και ίσως τώρα να σνομπάρουν τα μακροπόδαρα πιτσιρίκια, όπως έκαναν οι προηγούμενοι και οι προηγούμενοι και οι προηγούμενοι 16άρηδες.

Αλλά από μικρό και τρελό συνεχίζεις να μαθαίνεις την αλήθεια. Και εδώ που φτάσαμε, χρειάζεται να μάθουμε την Αλήθεια. Ακόμη κι αν μας την πουν με soundtrack το “Cheap Thrills” της Sia.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ