Θες σίγουρα να επιστρέψεις στην Κανονικότητα;

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Θες σίγουρα να επιστρέψεις στην Κανονικότητα;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Επιστροφή στην κανονικότητα δεν ήθελες; Δεν ήθελα; Να είναι τα πράγματα τακτοποιημένα, να είναι γυαλισμένα και χωρίς ψεγάδια;

Στα απόνερα του Αυγούστου η μητρόπολη υποδέχεται τους πρώην λουόμενους με soundtrack τις σειρήνες των covid νοσοκομειακών που πιστεύεις ότι δεν σε αφορούν.

Γυρνάμε λιγότερο σοφοί και περισσότερο καπνιστοί. Μετά τα μαθήματα «μένω στο σπίτι για να μην κολλήσω », ήρθαν τα «εκκενώνω το σπίτι για να μην καώ» και που να δεις και τα μεταπτυχιακά «χάνω το σπίτι για να μην πάω φυλακή».

Πανδημία, Πυρκαγιά, Τράπεζες…

Υπερβολές βέβαια…

Τι μπορεί να είναι πιο νοικοκυρεμένο από μια πόλη που διαφεντεύεται από νοικοκύρηδες. Μπορεί να κάηκαν όλα τα δέντρα αλλά δεν ξεχνιέται ότι ο κάθε ιονιστής που κρέμασε ο Μπακογιάννης στην Ομόνοια, κάνει για 30 τέτοια… Οκέι. Οι ιονιστές μπορεί να είναι πλέον καλυμμένοι από το καυσαέριο και να κρέμονται σαν σκουλικιασμένοι χουρμάδες γύρω από το συντριβάνι, αλλά δεν έχουν καεί. Είναι κάτι κι αυτό.

Η επιστροφή στην κανονικότητα ασφαλώς, απαιτεί και κανονικούς πολίτες: Aυτούς που βλέπουν Κανονικές Ειδήσεις, παρακολουθούν Κανονικά Sites και φυσικά έχουν Κανονική Συμπεριφορά, ώστε να μη ξεχνούν ότι το θύμα ενός βιασμού, είναι θύμα βιασμού ανάλογα με το ποιος είναι και τι πορτοφόλι κουβαλά ο βιαστής. Follow The Rules MF.

Με τα πολλά λοιπόν, ας μας λείπει αυτή η Κανονικότητα.

Το παίρνουμε, ξανά, από την ανάποδη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ