Το Καλοκαίρι αντέχει γιατί είναι ένας Παλμός κι όχι μια Εποχή

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Το Καλοκαίρι αντέχει γιατί είναι ένας Παλμός κι όχι μια Εποχή
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου είναι Καλοκαίρι.

Το Καλοκαίρι, από την φύση του, προστατεύει τον άνθρωπο από τις κακοτοπιές για τις οποίες λέγαμε στο προχθεσινό Metropolis.

Έχει λοιπόν και πολιτική σημασία να απομονώσουμε τα ταραχοποιά στοιχεία που γνωρίζουμε ως Καλοχειμωνάκηδες ακόμη κι αν στεκόμαστε με σκεπτικισμό απέναντι σε αναθεωρητές τύπου «Καλή 38η Αυγούστου».

Mέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου είναι Καλοκαίρι και θα το θυμηθείς στον επόμενο μίνι-καύσωνα του Σεπτέμβρη που θα ψάχνεις δροσιά και παραλία. Κυρίως όμως, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου είναι Καλοκαίρι για να κρατήσουμε λίγο ακόμη μέσα μας  την εφηβική ορμή του Θέρους. Μη ξεχνάς ότι με το που γύρναγες από διακοπές κι άνοιγαν τα σχολεία, το Σύστημα χαιρέκακα πανηγύριζε ότι «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Ο Κατεργάρης λοιπόν ΟΦΕΙΛΕΙ να επιμηκύνει το Καλοκαίρι, μειώνοντας την απόσταση από το τέλος του φετινού προς την αρχή του επόμενου.

Για το τι θα συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου, θα τα πούμε στο Metropolis εκείνης της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ