Στο γράφω γιατί βαρέθηκα

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Στο γράφω γιατί βαρέθηκα

Η πορεία της κούκλας Αμάλ, ειδικά στην Λάρισα και στην Αθήνα, ταίριαζε με την πορεία του παιδιού Αμάλ. Κυνηγήθηκε, πετροβολήθηκε, αναθεματίστηκε και τελικά παρέμεινε πρόσφυγας.

Αν η Αμάλ ήταν κόρη επενδυτή ή βραβευμένη αθλήτρια κι όχι προσφυγάκι, οι πετροβολητές θα ζητούσαν selfies και αυτόγραφα.

Δεν σου λέω κάτι που δεν ξέρεις. Τα απέδειξε όλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ρατσιστές και φασίστες δεν είμαστε στο χρώμα και την καταγωγή, αλλά στο πορτοφόλι και την διασημότητα. Γνωστά πράγματα, όμως.

Βαρέθηκα…

Βαρέθηκα τις άναρθρες κραυγές και την κατάχρηση των συμβόλων, τις ίδιες καταστάσεις ξανά και ξανά, από περισσότερους ή λιγότερους κρετίνους που έχουν σοβαρά προσωπικά προβλήματα.

Βαρέθηκα να βλέπω να τους κάνουν πλάτες Κράτος και ΜΜΕ.

Θα έπρεπε να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.