Δώστε μας πίσω τις συναυλίες μας

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Δώστε μας πίσω τις συναυλίες μας

Στις συναυλίες καθιστοί, με αποστάσεις και με μάσκα.

Στα γήπεδα καθιστοί, όρθιοι, ουρλιάζοντας, πανηγυρίζοντας, χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκα.

Βρες ποιος διοργανώνει τις συναυλίες και τι συμβαίνει εκεί, βρες ποιος κουμαντάρει τα γήπεδα και τι συμβαίνει εκεί. Όχι, δεν είναι φιλιππικός εναντίον όσων πάνε να δουν μπάλα. Κι εγώ το κάνω. Είναι όμως γελοίο να πηγαίνω να δω «Βάκχες» με αποστάσεις και μάσκα σε όλη την παράσταση σε ανοιχτό χώρο και την άλλη μέρα, ο ίδιος, να σκάω γηπεδάρα μάγουλο-μάγουλο με 50 ξένους χωρίς μάσκες και στο γκολ να θυμίζουμε από τις αγκαλιές τον Χατζηχρήστο όταν συνάντησε συγχωριανούς στον σταθμό Λαρίσης.

Η νέα συναυλιακή σεζόν για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2022 ξεκινάει, στην καλύτερη, αμήχανα. Κάποιοι ήδη οργανώνονται για το Καλοκαίρι του 2022 που δεν θα έχουμε , λένε, πια κορονοϊό.

Εμείς ζητάμε το απλό: Όχι άλλο κυνήγι στο βράδυ, στις εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών και στην Τέχνη.

Α…Και δώστε μας πίσω τις συναυλίες μας και τους εαυτούς μας εκεί.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.