Ναι, αλλά πες κι ένα καλημέρα

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Ναι, αλλά πες κι ένα καλημέρα

Άγγελοι και διάβολοι σε συσκευασία μπετόν αρμέ. Συνήθως με την βοήθεια ενός σπρέι ή λίγης παραδοσιακής μπογιάς.

Πόσα βήματα χρειάζεται να κάνεις στην μητρόπολη για να συναντήσεις έναν από αυτούς, πανομοιότυπους σε φιγούρα, σκιά και φωτοστέφανο; ‘Ελα διορθώνω: στα παραπαίδια της μητρόπολης που απλώνουν τα ξερά τους κλαδιά στα καθώς πρέπει μπαλκόνια των νοικοκυραίων.

Κι αν ένα πρωί ανάμεσα στο εσπρεσάκι, το γκουγκλάρισμα και το τσεκ στο ίντερνετ μπάνκινγκ δεις στον απέναντι τοίχο έναν από αυτούς είσαι σίγουρος ότι θα ξεχωρίσεις τον Καλό από τον Κακό; Ή σάμπως ξέρεις ποιο είναι το ένα, ποιο το άλλο και με ποιόν είναι το φτερωτό πλάσμα που σου χαμογελάει αντίκρυ;

Μην ανησυχείς. Συνήθως όταν συμβαίνει αυτό, ένα καθώς πρέπει μπαλκόνι ακριβώς απέναντι σφαλίζεται γιατί πιθανότατα ταράχτηκε το γλυκούλι, αφού είδε εσένα…

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.