Επίθεση Άδωνη στην επιτροπή Τσιόδρα με πρωτοφανείς υπόνοιες (video)

Πρωταπριλιά σήμερα και δεν ξέρεις τι να πρωτοπιστέψεις. Κι όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχεδόν κατηγόρησε ευθέως την επιτροπή του υπουργείου Υγείας πως άναψε κόκκινο φως στο άνοιγμα των Κέντρων Αισθητικής, γιατί θέλουν να εξυπηρετήσουν συναδέλφους τους που εκμεταλλεύονται το lockdown και κάνουν οι ίδιοι αισθητικές παρεμβάσεις σε ασθενείς. Μάλιστα ο οικοδεσπότης και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", σιγοντάρησαν τις υπόνοιες του υπουργού Ανάπτυξης. 
«Γελάω τώρα γιατί μπορεί να υπάρχουν και μέλη της επιτροπής που μπορεί να ασκούν το επάγγελμα αυτό», δήλωσε ευθαρσώς ο Γιώργος Παπαδάκης.

Επίθεση Άδωνη στην επιτροπή Τσιόδρα με πρωτοφανείς υπόνοιες (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ήταν λάθος η απόφαση της επιτροπής Τσιόδρα, να μην επιτρέψει το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής και κατηγόρησε ευθέως γιατρούς για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς όπως είπε εκμεταλλεύονται την πανδημίαα για να "κλέβουν" πελάτες από τα συγκεκριμένα κέντρα.

«Διαφωνώ με την απόφαση των λοιμωξιολόγων, ελπίζω να μην έχει συντεχνιακή λογική επειδή εξυπηρετεί τους γιατρούς, ελπίζω να μην είναι συναδελφική παραχώρηση», είπε στη συνέχεια.

Τα μέλη της επιτροπής του υπουργείου Υγείας βέβαια, όπως έχει φανεί το τελευταίο διάστημα, δεν φημίζονται για την αυτοεκτίμησή τους, επιτρέποντας συχνά πολιτικούς, όπως ένας τηλεπωλητής νανοβιονικών γιλέκων - απάτη, να τους κατηγορεί ακόμα και πως οι αποφάσεις τους, λαμβάνονται με γνώμονα την συντεχνιακή λογική.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ