Οργή κατά Πέτσα και κυβέρνησης στην Πάτρα - Ειρωνεύτηκε τους διαδηλωτές ο υπουργός (video)

Με έντονες αποδοκιμασίες, ακόμα και κηδειόχαρτα, υποδέχθηκαν τον Στέλιο Πέτσα, οι έμποροι και επαγγελματίες της Πάτρας. Εριωνεύτηκε με χειρονομίες τους συγκεντρωμένους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Οργή κατά Πέτσα και κυβέρνησης στην Πάτρα - Ειρωνεύτηκε τους διαδηλωτές ο υπουργός (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μπορεί να βρέθηκε στην Πάτρα ώστε να διαχειριστεί τις εντυπώσεις από τις συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης και την απόφαση να εξαιρεθούν τα καταστήματα της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης από το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, αλλά οι εμποροι και καταστηματάρχες τις Πάτρας τον υποδέχθηκαν με πολύ έντονες αποδοκιμασίες.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν πάντως η ειρωνικές χειρονομίες του Στέλιου Πέτσα προς τους συγκεντρωμένους, την ώρα που αποχωρούσε, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους ανθρώπους που έχουν καταρρεύσει οικονομικά και ψυχολογικά από την κρίση.
Το βίντεο δημοσίευσε το τοπικό μέσο thebest.gr.

«Να πάτε να φυλάξετε τον Φουρθιώτη»

Όπως αναφέρει το thebest.gr: «με το πέρας της σύσκεψης εκεί, κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το κτίριο, πραγματοποιήθηκε η πιο όργισμένη επίθεση μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σε κάποιο σημεί οτου βίντεο, ακούγεται μάλιστα "να πάτε να φυλάξετε τον Φουρθιώτη", το οποίο κάποιος αγανακτισμένος πολίτης απηύθηνε προς τους αστυνομικούς που συνόδευαν τον υπουργό».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ