Όταν ο νυν πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ αποθέωνε τον Κατσίφα (video)

Ένα - ένα αποκαλύπτονται κάθε μέρα τα "προσόντα" του νέου προέδρου του ΚΕΘΕΑ, Χρήστου Λιάπη και -όπως πολλοί ισχυρίζονται- οι λόγοι που οδήγησαν στην τοποθέτησή του από τον Βασίλη Κικίλια σε μια τόσο σημαντική θέση, αφού προηγουμένως η κυβέρνηση είχε φροντίσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να απομακρύνει το άμμισθο Δ.Σ. του πιο πετυχημένου φορέα απεξάρτησης στη χώρα.

Όταν ο νυν πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ αποθέωνε τον Κατσίφα (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε και ακούμε τον νυν πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, ψυχίατρο Χρήστο Λιάπη, να χρησιμοποιεί την ιατρική του ιδιότητα ώστε να αποδώσει ηρωικά χαρακτηριστικά στον βορειοηπειρώτη με το καλάσνικοφ που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες.
Τον συγκρίνει μάλιστα, με τον Σολομώντα Σολωμού που έπεσε νεκρός από σφαίρα τούρκων στρατιωτών στην Αμμόχωστο της Κύπρου προσπαθόντας να κατεβάσει από τον ιστό μια Τουρκική σημαία.

«Χωρίς να μπορώ να πω περισσότερο ειδικά πράγματα, ούτε για τον Σολομώντα Σολωμού, ούτε για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, για τα δύο αυτά αθώα πραγματικά θύματα της αυθαίρετης βίας, τα οποία έδωσαν τη ζωή τους γι αυτό που μέσα τους αντιλαμβάνονταν ως μία αδιαπραγμάτευτη προστασία και προβολή του εθνικού μας συμβόλου... σε αυτούς λοιπόν, που είναι σε συνθήκες κανονικότητος δυσανεκτικοί στην αδικία, ενδεχόμενα περισσότερο ευαίσθητοι, πιθανότατα περισσότερο ευαιρέθιστοι όταν βλέπουν το άδικο και σίγουρα ασυμβίβαστοι, σε αυτούς ανήκει το μέλλον»

Δείτε το βίντεο:

Εδώ να θυμίσουμε πως τον Κωνσταντίνο Κατσίφα είχαν ηρωοποιήσει και καταδικασμένοι νεοναζί.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ