Άδωνις: Θα κάνουμε ότι μας πουν οι επενδυτές - Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πρέπει να συγχωνευθούν (video)

Μήνυμα αποικιοκρατικού κρατιδίου στους επενδυτές, ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι θέλουν αυτοί προκειμένου να έχουν κέρδος, έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, λίγο πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

Άδωνις: Θα κάνουμε ότι μας πουν οι επενδυτές - Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πρέπει να συγχωνευθούν (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Είμαστε εδώ, σεβόμαστε τα χρήματα των επενδυτών και τον χρόνο τους και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να γίνει η επένδυση τους πραγματικότητα και να κερίσετε από την επένδυση σας. Όταν θα έρθει κάποιος σε εμάς και θα πει "πρέπει να κάνουμε αυτά γιατι μόνο με αυτά ΚΕΡΔΙΖΩ" που δεν είναι κακό πράγμα, είναι καλό πράγμα», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, ενώ "προειδοποίησε" και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ότι αν δεν βρουν τρόπο να συγχωνευθούν έρχεται το τέλος τους, καθώς ήδη έχουν πληγεί σφοδρα από την πανδημία.

«Σχετικά με το μέγεθος των Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων ο υπουργός, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι στο Ταμείο Ανάκαμψης υπάρχει πρόβλεψη για ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να εξασφαλιστούν κίνητρα για τη συγχώνευση αυτών των επιχειρήσεων «γιατί είναι κρίσιμο για την ελληνική οικονομία οι πολύ μικρές ελληνικές επιχειρήσεις να μεταμορφωθούν σε μικρομεσαίες τύπου Γερμανίας, να αποκτήσουν δηλαδή όγκο που θα επιτρέψει και τις εξαγορές και τις επενδύσεις από άλλες χώρες και την έξοδό τους στις διεθνείς αγορές». είπε χαρακτηριστικά.

Εδώ να θυμίσουμε πως το Νοέμβριο του 2019, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε υποδεχθεί μετά βαΐων και κλάδων τους εκπροσώπους κάποιας εταιρείας με όνομασία "Parkpine Capital". Μάλιστα είχε φροντίσει να το διαφημίσει παντού, ενώ ένας από τους εκπροσώπους του επενδυτικού fund ήταν και ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός Μπίλυ Ζέην.

Όπως όμως αποδείχθηκε, οι επενδυτές που δήθεν θα έφερναν στην Ελλάδα επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, όχι μόνο ήταν fake, αλλά και μέρος ενός μεγάλου δικτύου απάτης. Ένα επενδυτικό fund "φάντασμα", με επενδυτές - αρπακτικά, όπως είχε αποκαλύψει η usatoday.com, περιλαμβάνοντας στην έρευνά της και την ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter (η οποία έχει διαγραφεί)

Είναι να μην έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο, που εκτός των άλλων πουλούσε και από την εκπομπή του, νανοβιονικά γιλέκα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ