"Γνωστή πολιτεύτρια" της ΝΔ: Είναι ντροπή να προβάλλονται οι τρίχες, οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα στις γυναίκες (video)

Η "γνωστή πολιτεύτρια και πρώην υποψήφια" της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, κάνει ότι περνάει από το χέρι της προσπαθώντας απελπισμένα να κερδίσει το κοινό του κυβερνώντος κόμματος αλλά και να αλιευσει ψήφους από το ακροδεξιό και χρυσαυγήτικό κοινό, ώστε να μπει στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο ελληνικός τραμπισμός και η ακραία συντηρητική και χριστιανική δεξιά, πολεμούν με μεγαλύτερη ένταση από ποτέ τον κόσμο που προχωράει.

«Υπάρχει μια τάση στα σόσιαλ μίντια που δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο ασχολίαστη, γιατί καταστρέφεται η κοσμοθεωρία μας, η κοινωνία μας και γενικότερα όσα έχουμε μάθει. Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους. Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν. Τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Και αναρωτιέμαι, στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν ή να αρέσουν αλλά εγώ που είμαι γυναίκα, αισθάνομαι άβολα. Αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω, τέτοιου είδους φωτογραφίες», δήλωσε, μεταξύ άλλων, με στόμφο, η "γνωστή πολιτεύτρια" της ΝΔ, Α.Λ., που επίσης τόνισε πως η γνώμη της είναι ακριβώς η ίδια για τους άνδρες που ξυρίζονται παντού και φοράνε και γυναικεία τουχα, λέγοντας ξανά ότι αυτό «δεν είναι φυσιολογικό», χαρακτηρίζοντας όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ως «νοσηρές μειοψηφίες» 

Δείτε, όσο αντέχετε, το βίντεο που ανέβασε:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ