Παρασκευόπουλος: «Ο "Νόμος Παρασκευόπουλου" έχει λήξει από το 2017» - «Ωμή προπαγάνδα από φερέφωνα της ΝΔ»

Έξαλλος ο Νίκος Παρασκευόπουλος, σχετικά με την «ωμή προπαγάνδα», όπως χαρακτήρισε τις ψευδείς αναφορές στο "Νόμο Παρασκευόπουλου σχετικά με πρόσφατα εγκλήματα. Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διευκρινίζει πως «ο "Νόμος Παρασκευόπουλου" έχει λήξει αμετάκλητα από τις 28/8/2017. Οι απολύσεις κρατουμένων πάντοτε γίνονται με τη νομοθεσία που εκάστοτε ισχύει. Στην περίπτωση των Πετραλώνων η σχετική απόλυση έγινε το 2020, επί Νέας Δημοκρατίας».

Παρασκευόπουλος: «Ο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο συνήθως "χαμηλών τόνων" καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Νίκος Παρασκευόπουλος, ξέσπασε χθες όσον αφορά στην «συστηματική διασπορά ψευδών» από «φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας» που επικαλούνται το "Νόμο Παρασκευόπουλου" για οποιοδήποτε έγκλημα που παίρνει δημοσιότητα.

«ΩΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Τα φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν να συκοφαντούν και να λερώνουν τη δημοκρατία, εκμεταλλευόμενα τον πόνο και την ανησυχία για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων στα Γλυκά Νερά και στα Πετράλωνα. Η αλήθεια όμως, ως συνήθως, τους εκθέτει. Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» έχει λήξει αμετάκλητα από τις 28/8/2017. Οι απολύσεις κρατουμένων πάντοτε γίνονται με τη νομοθεσία που εκάστοτε ισχύει. Στην περίπτωση των Πετραλώνων η σχετική απόλυση έγινε το 2020, επί Νέας Δημοκρατίας. Η ευθύνη της τελευταίας για τη συστηματική διασπορά ψευδών είναι ιστορικά πρωτοφανής», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ