Έφοδος σε σπίτι πολίτη / Έφοδος σε κρησφύγετο νεοναζί: Δύο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις από την ΕΛ.ΑΣ. (video)

«Με το σεις και με το σας», κάπως έτσι φαίνεται στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ πως έγινε η διαπραγμάτευση αντιτρομοκρατικής και Χρήστου Παππά για την παράδοσή του έξω από το κρησφύγετο που του είχε παραχωρήσει ουκρανή, πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη, στου Ζωγράφου. Eλάχιστα χιλιόμετρα από την πλατεία Εξαρχείων και ακόμα πιο λίγα από την ΓΑΔΑ.

Έφοδος σε σπίτι πολίτη / Έφοδος σε κρησφύγετο νεοναζί: Δύο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις από την ΕΛ.ΑΣ. (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι πολιτισμένες διαπραγματεύσεις της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον φυγόποινο υπαρχηγό της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης, όπως τς μετέδωσαν με κάθε λεπτομέρεια, τηλεοπτικά ρεπορτάζ, δεν μπορούν παρα να μας θυμίσουν την έφοδο αστυνομικών δυνάμεων στο σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρε και της οικογένειάς του και κυρίως την βάναυση κακομεταχείρισή τους.

όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε χρήστης του twitter, oι διαφορές είναι χαώδεις και αποδεικνύουν πολλά.

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια του Δημήτρη Ινδαρε, όχι μόνο δεν δικαιώθηκε ακόμα δικαστικά, αλλά πρόσφατα η εισαγγελέας Εφετών απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, σύμφωνα με την οποία είχε κριθεί ως αβάσιμη η έγκληση της οικογένειας Ινδαρέ κατά των αστυνομικών για το αδίκημα της σωματικής βλάβης και τον τρόπο που άσκησαν τα "καθήκοντά" τους οι αστυνομικοί στην οικία τους, τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ τέθηκε στο αρχείο το σημείο που αφορούσε τα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης. Σύμφωνα με την εισαγγελέα, «οι εγκαλούμενοι αστυνομικοί ενήργησαν στα πλαίσια των υπηρεσιακών τους καθηκόντων».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ