Το τριήμερο του πρωθυπουργού θα κοστίσει στους πολίτες της Πελοπονήσσου 21.000 ευρώ (έγγραφο - video)

Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνδυzει πολλές φορές τα τριήμερά των συχνών διακοπών του, με κομματικές φιέστες, οι γαλάζιοι περιφερειάρχες φροντίζουν... τα έξοδα.

Το τριήμερο του πρωθυπουργού θα κοστίσει στους πολίτες της Πελοπονήσσου 21.000 ευρώ (έγγραφο - video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αυτή τη φορά ο "γαλάζιος" περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αποφάσισε να ξοδέψει πάνω από 21.000 ευρώ για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό.

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διαθέσει, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, 21.043,87 ευρώ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις συναντήσεις και τις ομιλίες που θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα, 19/07, μετά το Σαββατοκύριακο πο θα περάσει στο Costa Navarino.

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του (ης) «01.072 Υπηρεσίες Διοίκησης ΠΕ Αρκαδίας» K.A. Eξόδων 0845.0001 του οικονομικού έτους 2021 για «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και των συναντήσεων, ομιλιών και επαφών του» αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το ποσό θα αυξηθεί σε περίπτωση που αποφασίσει και η κ. Λίνα Μενδώνη μια εξόρμηση με τον πρωθυπουργό στην Πελοπόννησο.

Να θυμίσουμε πως ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο του στο διαδίκτυο, τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει πως «πρέπει να ξέρετε πως όσοι υβρίζετε τον Μητσοτάκη, υβρίζετε κι εμάς προσωπικά. Όσοι επιτίθεστε στην κυβέρνηση αισθανόμαστε ότι μας επιτίθεστε», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ