Άδωνις Γεωργιάδης το 2020: Προτιμάτε να μένουν τα παρθένα δάση όπως είναι αντί για επενδύσεις; Παντελώς ακατανόητο! (video)

Σχεδόν ένα μήνα πριν καεί το παρθένο δάσος του Ερημίτη στην Κέρκυρα, όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως... μόνο πλούσιοι θέλουν να έχουν παρθένα δάση αντί για επενδύσεις.

Άδωνις Γεωργιάδης το 2020: Προτιμάτε να μένουν τα παρθένα δάση όπως είναι αντί για επενδύσεις; Παντελώς ακατανόητο! (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Το ότι κάποιοι άνθρωποι βαθύπλουτοι, θα προτιμούσαν το ελληνικό δημόσιο να μην αξιοποιήσει τη γη του και να εξακολουθήσουν να έχουνε παρθένο το δάσος μπροστά τους, είναι μια κατανοητή εκ μέρους τους επιθυμία.
Το γιατί οι κάτοικοι της Κέρκυρας, πρέπει να συμπλεύσουν με αυτή την επιθυμία, μου είναι παντελώς ακατανόητο. Διότι το συμφέρον του δήμου της Βόρειας Κέρκυρας, είναι να γίνει μία επένδυση η οποία θα δίνει σε δημοτικά τέλη ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο κάθε δημότης έχει μεγαλύτερο συμφέρον να παραμείνει αυτό το πράγμα εκεί όπως είναι, ένα παρθένο, ωραίο, πανέμορφο δάσος αναμφίβολα, αλλά δεν έχει συμφέρον να παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ ο Δήμος του, να βρουν τα παιδιά τους δουλειά, να πουλούν οι τοπικοί κτηνοτρόφοι και οι τοπικοί αγρότες τα προϊόντα τους», 
δήλωνε στις 13/07/2020, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ναι, καλά ακούσατε, ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε το παρθένο δάσος του Ερημίτη ως... «να παραμείνει αυτό το πράγμα εκεί όπως είναι».

Εντελώς επίκαιρο. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ