Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτηρίζει «βρωμύλους» χρήστες του Twitter

Tα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της κυβέρνησης και της ΝΔ. Παρόλο τον πανάακριβο και πολυάριθμο στρατό από τρολ και "μποτς" δεν έχουν καταφέρει να "καπελώσουν" την οργή, την διαμαρτυρία, πολλές φορές και την ενημέρωση που παρέχεται λόγω της αποσιώπης από τα παραδοσιακά ΜΜΕ, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτηρίζει «βρωμύλους» χρήστες του Twitter
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε χθεσινό (13/08) του άρθρο ΣΤΑ ΝΕΑ, με τίτλο "Οι βρωμύλοι του Twitter", ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, εξαπολύει επίθεση στους χρήστες, την ώρα που το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει κατακλυστεί στην κυριολεξία από στρατιές τρολ και "μποτ" της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Παρά την φαινομενική διάθεση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, να περιγράψει μια γενικότερη κατάσταση, είναι προφανές -και από τον τίτλο- πως πρόκειται για μια κίνηση "τσουβαλιάσματος" των χρηστών, γενικότερης απαξίωσης και μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας φίμωσης των social media

Τα παραδείγματα άλλωστε το τελευταίο διάστημα είναι πολλά.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με παρεμβάσεις του, έχει συκοφαντήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας μάλιστα νουθεσίες προς τους νέους, να μην τα εμπιστεύονται και χαρακτηρίζοντάς τα ως απειλή προς την δημοκρατία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ