Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ "ξεπλένει" τον Μπογδάνο (video)

«Να πάρουμε το κεφάλι ενός ανθρώπου που ζήτησε συγγνώμη;», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ που σχετικά με την υπόθεση δημοσιοποίησης λίστας μαθητών νηπιαγωγείου δήλωσε χθες «σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας», ο πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος "ξέπλυνε" με τη σειρά του Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Να πάρουμε το κεφάλι ενός ανθρώπου που ζήτησε συγγνώμη;», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση για το αν έπρεπε να διαγραφεί από το κόμμα ο Κ. Μπογδάνος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, αλλάζοντας εντελώς θέμα έκανε τη γνωστή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση:

«Πρέπει να ξέρουμε καλά και ποιος το λέει. Μπορεί να κατηγορεί τον κ. Μπογδάνο οποιοσδήποτε, αλλά οι τελευταίοι που θα έπρεπε να κατηγορούν τον κ. Μπογδάνο είναι τα στελέχη και ειδικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν έλεγε ότι πρέπει να ελέγξουμε τους αρμούς της εξουσίας, να βάλουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους στη φυλακή».

Εδώ να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, σε παλαιότερη ανάρτησή του στο παρελθόν είχε υποννοήσει με σαφή τρόπο πως αν ζούσαν στον εμφύλιο, θα σκότωνε τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα: «Τσίπρα αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ