"Επίθεση" Βαρουφάκη σε ΕΦ.ΣΥΝ. - Η απάντηση της εφημερίδας

Και ξαφνικά "πόλεμος" μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και Εφημερίδας των Συντακτών. Ως κομματικό έντυπο χαρακτήρισε την ανεξάρτητη εφημερίδα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25. Άμεση απάντηση της ΕΦ.ΣΥΝ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Με αναρτήσεις του σε Twitter και facebook, o Γιάνης Βαρουφάκης, εξαπέλυσε "επίθεση" στην Εφημερίδα των Συντακτών, με αφορμή το σημερινό κυριο άρθρο.

«"Η τρόικα ξανάρχεται", γράφει η ΕφΣυριζα. Λες και έφυγε ποτέ...», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Δικαίωμά του, εννοείται. Μην αρχίσει όμως τώρα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα please

Στον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 απάντησε άμεσα, με άρθρο του στο efsyn.gr, o δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών, Δημήτρης Κανελλόπουλος, γράφοντας τα εξής:

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας μας ανέβασε σήμερα στο Twitter o κύριος Γιάνης Βαρουφάκης για την «τρόικα» που ξανάρχεται, αποκαλώντας την «Εφ.Συν.» ως «ΕφΣύριζα».

Δεν θα σταθώ στο φτηνό και χυδαίο ευφυολόγημα του αρχηγού του ΜέΡΑ 25, που νομίζει ότι έγραψε κάτι έξυπνο εναντίον της εφημερίδας μας. Απλώς, θέλω να τον ρωτήσω κάτι: ένα άρθρο του που μου έχει στείλει προς δημοσίευση στην εφημερίδα μας, ένας στενός συνεργάτης του και με αξίωμα στο κόμμα του, τι να το κάνω; Να το προχωρήσω προς δημοσίευση ή να του το επιστρέψω; Ή, μήπως, να το προωθήσω στον ίδιο τον κ. Γιάνη και ας το κάνει ό,τι θέλει, ας το στείλει για δημοσίευση στα Παραπολιτικά π.χ.

«ΕφΣύριζα» λοιπόν για τον κ. Βαρουφάκη η «Εφ.Συν.» δημοσίως, αλλά στα τηλέφωνα από πίσω ξέρει να ζητάει να δημοσιευτούν άρθρα, δικά του αλλά και συνεργατών του. Χώρια που αρθρογραφούσε και ο ίδιος στην εφημερίδα, σε τακτική βάση. Προφανώς, άλλαξαν όλα αυτά και δεν τη γουστάρει πλέον την «Εφ.Συν.» θεωρώντας την κομματική εφημερίδα.

Δικαίωμά του, εννοείται. Μην αρχίσει όμως τώρα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα please.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ