Όταν η Φώφη Γεννηματά ξεμπρόστιαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δωρεάν μαστογραφία (video)

O Κυριάκος Μητσοτάκης εκμεταλλευόμενος πολιτικά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ανακοίνωσε την -δήθεν για πρώτη φορά- δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία. Μόνο που είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και πέρυσι, με την ίδια την εκλιπούσα πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να τον ξεμπροστιάζει για επικοινωνιακή εκετάλλευση, παραδεχόμενη πως η δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία ήταν απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, από το 2016.

Όταν η Φώφη Γεννηματά ξεμπρόστιαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δωρεάν μαστογραφία (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η Πολιτεία τιμά τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά έτσι όπως θα ήθελε και εκείνη» δήλωσε χθες (28/10) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ας θυμηθούμε λοιπόν την παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά πριν ένα χρόνο στη Βουλή, όταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ότι το ζήτημα έχει ρυθμιστεί από το 2016 και τον τότε υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

«45 γυναίκες βουλευτές απ' όλα τα κόμματα το 2016 στείλαμε επιστολή στον τότε αρμόδιο υπουργό Υγείας και του ζητήσαμε για να καλυφθεί η ψηφιακή μαστογραφία γιατί είναι πολύ σημαντική για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Πράγματι προς τιμήν του ο κ .Ξανθός ανταποκρίθηκε και ρύθμισε το θέμα στις αρχές του 2017».

Μάλιστα απευθυνόμενη στον Κ.Μητσοτάκη η Φώφη Γεννηματα είπε πως «Κοιτάξτε κύριε Πρωθυπουργέ, υπάρχουν ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνιακή κατανάλωση».

Δείτε παρακάτω πως παρουσίασε χθες την "πρωτοβουλία" του πρωθυπουργού, γνωστή φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα.

Όλα στο βωμό της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ