Ο Βασιλακόπουλος συγχαίρει Μητροπολίτη που λέει πως η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει τον ιό (video)

Πολλά χρόνια πίσω γυρίζει καθημερινά η χώρα, με ευθύνη και των επιστημόνων της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, που κλείνουν το μάτι στους αντιεμβολιαστές.

Ο Βασιλακόπουλος συγχαίρει Μητροπολίτη που λέει πως η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει τον ιό (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Και όμως, επιστήμονας και μάλιστα προβεβλημένος από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, έδωσε συγχαρητήρια σε ιερέα που δήλωσε ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία, τον συνωστισμό σε εκκλησία και τον ασπασμό εικόνων χωρίς μάσκα.

«Η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει (τον κορονοϊό), είναι η άκτιστη ενέργεια του Θεού. Αλλά εγώ σε εσάς κι εσείς σε εμένα, μεταδίδουμε. Δεν αίρονται οι φυσικοί νόμοι μέσα στον ναό…  πρέπει να έχουμε διάκριση. Το να βγάλω τη μάσκα για να προσκυνήσω δεν είναι τραγικό. Και να προσκυνήσει με τη μάσκα δεν είναι κακό. Είναι θέμα πίστεως. Μη γίνεται σύγχυση», δήλωσε σε ένα αντιεπιστημονικό παραλήρημα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Καταρχήν να τον ευχαριστήσω για τα καλά λόγια για μένα και να του πω ότι με εντυπωσιάζει ο λόγος του. Πραγματικά δηλαδή Ιεράρχης που να έχει τόσο ξεκάθαρα σαφείς απόψεις που να ξεχωρίζουν τον πνευματικό ρόλο της εκκλησίας με τον ρόλο της επιστήμης για την αντιμετώπιση της πανδημίας…  Συγχαρητήρια, δεν έχω να πω τίποτα άλλο», δήλωσε στη συνέχεια ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεοδωρος Βασιλακόπουλος.

Δεν χρειάζονται σχόλια, δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ