Αντώναρος: «Ο Μητσοτάκης έχει την εντύπωση πως όλοι οι πολίτες είναι αμόρφωτοι»

Η απόκρυψη από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, ερωτήσεων της Washington Post και των αντίστοιχων απαντήσεων του πρωθυπουργού, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας.

 

Αντώναρος: «Ο Μητσοτάκης έχει την εντύπωση πως όλοι οι πολίτες είναι αμόρφωτοι»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να έχει την εντύπωση ότι ζει σε μια χώρα όπου όλοι οι κάτοικοι είναι αμόρφωτοι, αδιαβαστοι και κάφροι. Και νομίζει ότι μπορεί να τους πλασάρει εκείνο που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι η πραγματικότητα της χώρα, ενώ δεν είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων, «Στο Κόκκινο» ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Συνεχίζοντας ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως «οι πρωθυπουργοί ποτέ στο παρελθόν δεν απέφευγαν να αντιμετωπίσουν και τις δύσκολες ερωτήσεις. Εκεί φαίνεται ξέρετε και η ικανότητα ενός κορυφαίου πολιτικού άνδρα ή γυναίκας, να μπορεί να απαντά και σε ερωτήσεις για που δεν τις έχουν προετοιμάσει οι συνεργάτες του ή ακόμα χειρότερα δεν τις έχουν δώσει από πριν στους δημοσιογράφους οι συνεργάτες του ... Αυτό δείχνει τη μεγάλη ανασφάλεια που έχει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δεν είναι συνηθισμένος να κάνει ανοικτό διάλογο. Γι αυτό ακριβώς δεν έκανε προεκλογικά το debate με τους πολιτικούς του αντιπάλους, όπως γίνεται σε όλες τις δημοκρατικές χώρες».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ