Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως είναι απολύτως ανήθικος (video)

Την ανήθικη στάση του στο θέμα του εμβολιασμού, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο Άδωνις Γεωργιάδης, έστω και αν δεν το κατάλαβε, σε ομιλία του στη Βουλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως είναι απολύτως ανήθικος (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δυστυχώς μέχρι σήμερα μια σημαντική μερίδα αυτών των ανθρώπων παραμένει αναμβολίαστη. Εδώ δύο δρόμους έχει η ζωή. Ο ένας ο εύκολος δρόμος για την κυβέρνηση, θα ήταν να πει πρόβλημά τους. Δεν εμβολιάζονται, κάποιοι αρκετοί προφανώς από αυτούς θα πεθάνουν, σύμφωνα με τα προγνωστικά αρκετές χιλιάδες από αυτούς για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και δεν πειράζει, αφού θα πεθάνουν γιατί δεν εμβολιάζονται, ας πεθάνουν, αρκεί εμείς να μη χάσουμε ψήφους. Αυτή είναι προφανώς η πολιτικά εύκολη οδός, αλλά και απολύτως ανήθικη», δήλωσε σε ομιλία του στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης.


 Παραλήρημα Άδωνη Γεωργιάδη: «Δε θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Κουράστηκα» (video)


 

Θυμίζουμε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, πριν περίπου ένα μήνα, στις 20/10/2021, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, επί λέξει:

«Προσωπικά κουράστηκαΔε θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα. Πάμε παρακάτω. Η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα. Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα. από δω και μπρος ο καθένας έχει την ατομική ευθύνη... δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν»

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ