Σφοδρή επίθεση από Άδωνη σε ΝΔ: «Τα χρέη είναι για να πληρώνονται» (video)

«Νομίμως τηλεφωνούν οι εισπρακτικές σε πολίτες - τα χρέη είναι για να πληρώνονται». Αυτή μέσα σε δύο φράσεις ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, σε σχετική ερώτηση της βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Σφοδρή επίθεση από Άδωνη σε ΝΔ: «Τα χρέη είναι για να πληρώνονται» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την ώρα που εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλει -ή βρίσκονται λίγο πριν βάλουν- λουκέτο και ένα μεγάλο μέρος των πολιτών βρίσκεται κυριολεκτικά υπο οικονομική κατάρρευση, ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί και πάλι το κοινό περί δικαίου αίσθημα, σηκώνοντας το δάχτυλο.

«Αν υπάρχει μια γενικευμένη αίσθηση ότι τα χρέη πρέπει να μην πληρώνονται, τότε θα υπάρξει γενικευμένη χρεοκοπία των πάντων και καταστροφή της οικονομίας και απώλεια θέσεων εργασίας», τόνισε ο αντιπρόεδρος του κόμματος που αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει χρέη άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στο Νίκο Ευαγγελάτο, την περίοδο που διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος, είχε ισχυριστεί πως τα υπέρογκα χρέη της ΝΔ πρέπει να διαγραφούν καθώς είναι αδύνατο να αποπληρωθούν.

«Θα ζητήσω διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της. Θα γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος», είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Προφανώς η ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή των μικρομεσαίων, δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Πότε τον ενδιέφερε άλλωστε;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ