Ο Σιδηρός Κυριάκος

«Σαν την Μάργκαρετ την Θάτσερ
και των Γερμανών τα Panzer
θες να με κατατροπώσεις,
τι ψυχή θα παραδώσεις;»

Απόσπασμα από το άσμα "Σιδηρά Κυρία" των Babis Batmanidis Company.

Ο Σιδηρός Κυριάκος

[shift + 1] ! Το θαυμαστικό της ημέρας

Το θαυμαστικό της ημέρας πηγαίνει στην υπουργό Παιδείας, Nίκη Κεραμέως. Με μία ανακοίνωση κόλαφο, ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη στο ενδοσχολικό bullying και fatshaming, το υπουργείο ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς ότι δεν θα παραδίδονται τα σχολικά γεύματα το επόμενο διάστημα στα σχολεία, μέχρι νεωτέρας.

[Shift + 2] @ Το παπάκι της ημέρας

Το παπάκι της ημέρας απονέμεται στον stand-up κωμικό  Alex Kenshin Apostolopoulos, ο οποίος με περισσή θρασύτητα κατέγραψε τις διαδικασίες ανεύρεσης θεμάτων στα headquarters των Ελληνικών Hoaxes.

[Shift + 3] # Tο hashtag της ημέρας

Το χάσταγκ #koufontinas_hungerstrike βολοδέρνει ανάμεσα από πολύ σημαντικότερα, όπως #VOLOLY, #houseoffame και #exapsi, παρά ταύτα όμως, κατάφερε να αλλοιώσει σημαντικά στην ψηφιακή εικόνα της κυβέρνησης.

[Shift + 4] $ Όλα τα λεφτά

Το βραβείο "Όλα τα λεφτά" πηγαίνει στην αχαριστία όλων αυτών που έκαναν Like στο παρακάτω tweet.
Πώς είναι δυνατόν να μην εκτιμάτε το ενδιαφέρων των τοπικών αρχόντων μίας πόλης, να μην πεταχτεί τίποτα;
Τι θέλατε να χαλάσουν τα εμβόλια, να τα κάνει κανένα παιδί; Να έχουμε άλλα;

[Shift + 5] % Το γκάλοπ της ημέρας

Σάρωσε ο Καπετάνιος του Τεν Τεν σαν αντικαταστάτης του κυβερνητικού εκπροσώπου. Η παραίτηση του κ.Ταραντίλη έκανε τον Διονύση Ατζαράκη και τον Άγγελο Μπράτη να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για λίγες ώρες, όμως το φιλοθεάμων κοινό του twitter επέλεξε κάποιον φανταστικό ήρωα για τη θέση.

[Shift + 6] ^ Το καπελάκι γενεθλίων

Σε αυτήν την κατηγορία, γιορτάζουμε το γενέθλιο της ημέρας, με τη βοήθεια της σελίδας @sanshmera47.
Ο Τζάστιν Ντρου Μπίμπερ γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1994, είναι Καναδός τραγουδιστής, στιχουργός & ηθοποιός. Το 2007 τον ανακάλυψε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν, από τα βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube ο Μπίμπερ. O Μπράουν εντυπωσιάστηκε από τα βίντεο και επικοινώνησε με την μητέρα του Μπίμπερ, Πάττι, για να την ενημερώσει πως θα τον ενδιέφερε να συνεργαστεί με τον νεαρό μουσικό. 

[Shift + 7] & Το αχώριστο ζευγάρι της ημέρας

Το βραβείο "Αχώριστο ζευγάρι της ημέρας" απονέμεται στον Μάρτη και τη Σαρακοστή.
Κάτι τέτοιες μέρες, αρχές Μάρτη, θυμάμαι πάντα τον φίλο μου τον Κωστή που είχε μόλις είχε χωρίσει από την κοινή μας φίλη, τη Σάρα. Είχαν δυστυχώς κι ένα παιδί που την επιμέλεια την είχε ο φίλος μου ο Κωστής. Το παιδί το είχαν βαφτίσει Μάρτιο, και θυμάμαι πως κάθε φορά που έμπαινε η άνοιξη, τον ρωτούσα: "Λείπει ο Μάρτης από τη Σάρα, Κωστή;"

[Shift + 8] * Ο αστερίσκος της ημέρας

Ήρθε η ώρα του αστερίσκου. Θα σας αφήσω με μια απορία που ξεκίνησε πολλή κουβέντα στο twitter και αναρτήθηκαν πολύ ενδιαφέροντες απαντήσεις. Εσείς τι λέτε;

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.