Θέματα

Δημοσίευμα των New York Times εμπλέκει τον Γεωργιάδη σε σκάνδαλο διαφθοράς, καθώς ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης φέρεται να δωροδοκήθηκε για να ευνοήσει την κινεζική εταιρεία Huawei.

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, έχει παραμείνει άνευ καθηκόντων και είναι ο τηλεοπτικός μπαλαντέρ της Κυβέρνησης. Βέβαια καλό είναι να θυμηθούμε τι έλεγε λίγες μέρες πριν. Πριν πετάξει δικαιολογίες περί τύχης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Θάνος Παπαδογιάννης έδωσε την παράσταση της πτυχιακής του, ανοίγοντας τον κύκλο για τις παραστάσεις της ζωής του, που θα ακολουθήσουν. Και έκλεισε έναν κύκλο αγώνων ως φοιτητής εκεί που τον άρχισε. Στο Εθνικό Θέατρο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο άνθρωποι, η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη. 

ΠΡΟΒΟΛΗ

Μετράμε νέες πληγές, μετά από ένα βράδυ, όπου οι πλημμύρες και οι καταστροφές δεν είχαν τέλος. Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, διακοπές νερού και ρεύματος, δρόμοι απροσπέλαστοι ακόμα και για τα σωστικά συνεργεία. Λίγες εβδομάδες μετά την κόλαση.

Καμία κρατική παρέμβαση για την διαχείρηση μια τέτοιας κρίσης, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Μόνο νουθεσίες. Ελπίζουμε να είναι όλοι τυχεροί και να ζουν σε ψηλές και καινούργιες πολυκατοικίες.

Αρνητικό ξεκίνημα για την προεδρία Κασσελάκη στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν για την αλλαγή του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εκτός του κανονισμού λειτουργίας της Κ.Ο. και η αλλαγή εκπροσώπου Τύπου η οποία απαιτεί την έγκριση της Πολιτικής Γραμματείας.

Κεντρικοί δρόμοι σε πολλούς οικισμούς έχουν μετατραπεί σε χείμαρρο, έχουν κλείσει δρόμοι, γίνονται κατολισθήσεις.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα εξαιτίας της μεγάλης καταιγίδας. 

Χθες, το 112 ήχησε σε πολλές περιοχές της Αττικής… κατά λάθος. Σήμερα, ο Περιφερειάρχης  Αττικής, Γιώργος Πατούλης έκλεισε και ξανά άνοιξε τα σχολεία, μέσα σε λίγα λεπτά. Καλά πήγε και αυτό.  

ΠΡΟΒΟΛΗ
©2021-2023 20/20 MAGAZINE - All rights reserved
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"