ΘΕΜΑΤΑ

«Ό,τι ευρήματα ακούτε ως είδηση, είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται, μαζί με άπειρες εικασίες, για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω, γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι, ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να πιαστεί απ’ όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να πουλάει. Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση»

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή (ή στο ακατάλληλο σημείο την ακατάλληλη στιγμη). Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Τρεντάρει πάλι το #skai_xeftiles στο Twitter, με "δράστες" ξανά την Ιωάννα Μάνδρου και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο κ. Γεώργιος Πάντος, Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας Α.Π.Θ. / Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητας & Στειρότητας και Τακτικό Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, με επιστολή του στο 2020mag.gr, απαντά στο ρεπορτάζ με τίτλο «Έρευνα 2020mag.gr: Το "Συνέδριο Γονιμότητας" ήταν ακριβώς αυτό που νομίζαμε και ακόμα παραπάνω» και προβαίνει στις απαραίτητες διευκρινήσεις όσον αφορά στην εμπλοκή του ονοματός του.

Με αφορμή τη στυγνή γυναικοκτονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δεκάδες γυναίκες, φεμινιστικές οργανώσεις αλλά και άνδρες, συγκεντρώθηκαν σήμερα (19/06) στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθούν.

Εργαζόμενη καθαρίστρια στα Πετράλωνα, έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια βιαστή σε σπίτι στα Πετράλωνα. Βαριά κακοποιημένη στο νοσοκομείο η 50χρονη. Κινητοποίηση του κόσμου.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνουν οι στίχοι από πολλά γνωστά τραγούδια, που όλοι τραγουδάμε αλλά δεν δίνουμε και πολύ σημασία ακόμα και σε προφανείς -πολλές φορές- ακραίες καταστασεις που περιγράφουν; Η Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου λοιπόν, το έκανε στο κανάλι της στο TikTok (yourfeminist_aunt).

"Γνωστός εκπρόσωπος αστυνομικών υπαλλήλων", έδωσε σχεδόν εγχειρίδιο για το πως να γλιτώσουν χρόνια φυλάκισης επίδοξοι συζυγοκτόνοι.

Το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές» θα μπορούσε να ήταν κάτι απόλυτα γραφικό, αν δεν ήταν τουλάχιστον ύποπτο. Όσο και αν η ακύρωσή του ήταν μια νίκη του κινήματος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η μεγάλη μάχη για τον έλεγχο του σώματος και την αυτοδιάθεσή του, μόλις τώρα αρχίζει.

Με μια συγκλονιστική ανάρτησή του στο Facebook, o πατέρας του αδικοχαμένου Βασίλη Μάγγου που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και αναίτια τον Ιούνιο του 2020 από αστυνομικούς, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βούλου, ανακοίνωσε πως προχωρά σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

©2021 20/20 MEDIA
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"