ΘΕΜΑΤΑ

«Είμαστε φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε, σπουδάζουμε νοσηλευτική στο παράρτημα του Διδυμοτείχου. Είμαστε στο τέταρτο έτος της σχολής και δεν υπάρχουν καθηγητές να μας διδάξουν τα μαθήματά μας». Με αυτή τη φράση αρχίζει η επιστολή - κραυγή αγωνίας που έστειλαν φοιτητές νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο 2020mag.gr.

Η Άννυ Παπαρούσσου, δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ, μίλησε στο 2020mag.gr για την έναρξη της δίκης, απέδωσε ευθύνες στη στάση της αστυνομίας και υπενθύμισε ότι παρότι ο αγώνας θα δοθεί μέσα στην δικαστική αίθουσα, η παρουσία του κόσμου και η συμβολή της κοινωνίας θα παίξει και αυτή τεράστιο ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Ο Ayran ζούσε μαζί με τους γονείς του και τα δυο του αδέρφια στη Δαμασκό. Σπούδαζε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο όταν ξεκίνησε η Επανάσταση. Μια Επανάσταση που όπως λέει ο ίδιος ζητούσε δικαιοσύνη για το λαό και να δοθεί ένα τέλος στη διαφθορά και τις διώξεις.

Στην Αθήνα έχει ξαναβρέξει. Πολύ. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που έχει τόσο έντονη βροχόπτωση. Πολλές από τις εικόνες όμως που βλέπουμε όμως σήμερα, είναι σίγουρα πρωτόγνωρες

Μισή μέρα νεροποντής ήταν αρκετή να "βουλιάξει" την Αθήνα και να δούμε πρωτόγνωρες εικόνες με πολίτες, φοιτητές και μαθητές να κινδυνεύουν.

Αδιανόητες κατάστάσεις μέσα σε λίγες ώρες νεροποντής από την κακοκαιρία «Μπάλλος» ζει η χώρα.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες μια συνομιλία ανάμεσα στην διεμφυλική Τζωρτζίνα Σορεντίνο και στον πατέρα της. Ένας διάλογος γεμάτος συμπερίληψη, αποδοχή και αγάπη άνευ όρων.

Εικόνες μεσαίωνα όσον αφορά στην Πολιτική Προστασία, σε σχολείο - κοντέινερ της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην Ελλάδα "εισβάλλει" από το βράδυ της Τετάρτης (13/10) η κακοκαιρία "Μπάλος". Δείτε ζωντανά την εξέλιξή της.

©2021 20/20 MEDIA
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"