Θέματα

Ό,τι κι αν γίνει, όπως και αν έρθουν τα πράγματα, πάντα ο λαός θα σώζει τον λαό.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει για άλλη μια φορά την απάνθρωπη και παθητική στάση της απέναντι στους πρόσφυγες όταν την Τετάρτη (30/11) εκκένωσε τη δομή του Ελαιώνα, την τελευταία δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα.

Με αφήγημα την «ισότητα» και τις «ίσες ευκαιρίες στην περίθαλψη», η κυβέρνηση διαλύει τη Δημόσια Υγεία επιστρέφοντάς στην προ-Ε.Σ.Υ. κατάσταση, όπου έπρεπε να έχεις πολιτικό μέσο για να νοσηλευτείς.

«Δυστυχώς, τρία (3) χρόνια μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος, και η σπουδαία αυτή δυνατότητα παραμένει ανενεργή»

ΠΡΟΒΟΛΗ

Την παραίτηση του Πρωθυπουργού ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον κατηγορείται για την οργάνωση και εκτέλεση μιας πρωτοφανούς Συνταγματικής εκτροπής»

Μέσα στην τεράστια απώλεια της 21χρονης κόρης τους, η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της για να σωθούν άλλοι συνάνθρωποι τους. Η νεαρή φοιτήτρια Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, Εμμανουέλα ή Έμμα, νοσηλεύονταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για περίπου 5 ημέρες, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο.

Τίτλος: «Σπάσε τη Σιωπή:  Έξι γυναίκες δημοσιογράφοι ενώνουν τις φωνές τους κατά της έμφυλης βίας». Κόνσεπτ: Φορούν λευκά και υπόλευκα. Χαμογελούν ατσαλάκωτες. «Σπάσε τη σιωπή» γράφει το μότο της καμπάνιας της ΕΣΗΕΑ. Χαριτωμένες, ατσαλάκωτες. «Σπάσε τη σιωπή».

Aκόμα δεν έχει βρεθεί ουσιαστική λύση για την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμα μια παταγώδη αποτυχία καθώς τα κρύα πλησιάζουν επικίνδυνα και το πλαφόν στο φυσικό αέριο δεν φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Στην Ελλάδα το να είσαι φωτορεπόρτερ είναι παράνομο.

Ντομπρόβσκις και Τζεντιλόνι ζητούν μέτρα για τους ευάλωτους για την περίοδο 2023-2024.

©2021-2022 20/20 MAGAZINE - All rights reserved
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"