Θέματα

Για κάθε βόμβα που έχει πέσει. Για κάθε μάνα που θρήνησε παιδί. Για κάθε ζωή που χάνεται. 

Η Miss Genocide κατάφερε να αποσπάσει την 5η θέση στον διαγωνισμό ξεπλύματος δολοφόνων, χάρη στα 15 δωδεκάρια της ψηφοφορίας του κοινού. Ακολουθεί το πως κατάφερε το Ισραήλ από τον πάτο των συνειδήσεων να κλέψει εκτός από την γη των Παλαιστινίων και την 5η θέση στον διαγωνισμό της Eurovision.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ περιγράφει στο 2020mag όλα όσα συνέβησαν στο Campus, από την κατάληψη μέχρι την εκκένωσή του. 

Το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της Συνεργατικής ΒΙΟΜΕ έκλεισε τα έντεκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας και γιορτάζει στις 17 και 18 Μαΐου.

H Ανοιχτή Συνέλευση «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων», καταγγέλλει κατάχρηση και εκμετάλλευση της πλατείας Εξαρχείων από τον ΟΠΑΠ

Κάνε το εικόνα. Εσύ, οι άνθρωποί σου, όσοι απέμειναν ζωντανοί από την γενοκτονία που ξεκίνησε στις 7 Οκτώβρη, εγκλωβισμένοι στο μόνο σημείο εξόδου από την κόλαση.

Ελλάδα, 2024. Μια καινούρια κατηγορία από πλευράς αστυνομίας, αποκτά τεράστια βαρύτητα στην κοινωνία του Ρεθύμνου. Είναι το «σύνθημα σε τοίχο υπέρ της Παλαιστίνης».

ΠΡΟΒΟΛΗ


Μια υποθετική ερώτηση έβαλε φωτιά στο ίντερνετ σε όλο τον κόσμο και πυροδοτεί τη συζήτηση για την ασφάλεια των γυναικών. 

Μια ιστορία για το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του.

ΠΡΟΒΟΛΗ
©2021-2024 20/20 MAGAZINE - All rights reserved
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"