Ο Καμπουράκης ειρωνεύεται στον ΣΚΑΙ τους πολίτες που νιώθουν κουρασμένοι από τα μέτρα περιορισμού (video)

Τον έπνιξε η αδικία τον Δημήτρη Καμπουράκη, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους αχάριστους πολίτες που διαμαρτύρονται πως έχουν κουραστεί με τα μέτρα περιορισμού εδώ και πάνω από ένα χρόνο, έχοντας συγχρόνως οι πιο πολλοί από αυτούς καταστραφεί ψυχολογικά και οικονομικά.

Ο Καμπουράκης ειρωνεύεται στον ΣΚΑΙ τους πολίτες που νιώθουν κουρασμένοι από τα μέτρα περιορισμού (video)

«Και αυτό το είμαστε κουρασμένοι, δεν αντέχω, είμαστε κουρασμένοι, είμαστε κουρασμένοι. Ε, εντάξει, μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς», ήταν -επί λέξει- το παραλαρήμα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Δηλδή, αν έχεις φτάσει στα όρια σου οικονομικά και ψυχολογικά μετά από ένα χρόνο πανδημίας και 8 μήνες lockdown που στέλνεις sms για να βγεις έξω, όπου και εκεί κινδυνεύεις, εσύ ή τα παιδιά σου, να πέσεις και πάνω σε δυνάμεις "ασφαλείας" της αστυνομίας, πρέπει -σύμφωνα με τον Καμπουράκη- να μπεις σε ΜΕΘ για να μάθεις να γκρινιάζεις.

Να μπεις σε ΜΕΘ για να καταλάβεις ότι και λίγο σου είναι ο εγκλεισμός.

 

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.