Στραβελάκης - ΣΚΑΙ: «Μην τρομάζουμε με τους 134 θανάτους, είναι σε 48 ώρες» (video)

Ρεσιτάλ κυνισμού από τον παρουσιαστή του Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Νίκο Στραβελάκη, σχετικά με την ανακοίνωση των 134 νεκρών τις τελευταίες 48 ώρες καθώς την Κυριακή του Πάσχα, ο ΕΟΔΥ δεν είχε δώσει στοιχεία.

Στραβελάκης - ΣΚΑΙ: «Μην τρομάζουμε με τους 134 θανάτους, είναι σε 48 ώρες» (video)

«Συγκεντρωτικά στοιχεία σήμερα για την πορεία της πανδημίας, μην τρομάξουμε λοιπόν με τους 134 θανάτους, είναι 48 ώρες», δήλωσε ο Νίκος Στραβελάκης, λες και παρουσίαζε δελτίο καιρού ή κάποια χρηστική πληροφορία για δόσεις στην εφορία.

Η φυσικότητα και ο κυνισμός με την οποία περιέγραψε 134 θανάτους ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, εξόργισε και τους χρήστες του Twitter

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.