Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής - Αναγνωρίστηκε από την 25χρονη Δανάη (video)

Στη σύλληψη του 22χρονου άνδρα που κυνήγησε την 25χρονη Δανάη μέχρι το σπίτι της επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, προχώρησαν οι αρχές στην Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος άνδρας αναγνωρίστηκε και κρατείται στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης,

 

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής - Αναγνωρίστηκε από την 25χρονη Δανάη (video)

Υπενθυμίζεται ότι η η 25χρονη Δανάη κατήγγειλε μέσω της σελίδας της στο Facebook ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας του σπιτιού της, έχοντας βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα και ερχόταν απειλητικά πήγαινε προς το μέρος της.

Η Δανάη "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και το σχετικό βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην είσοδο της πολυκατοικίας της.

(Προσοχή: Το παρακάτω βίντεο ενδέχεται να περιέχει για κάποιες/ους ενοχλητικές εικόνες)

Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου....

Δημοσιεύτηκε από Danae Akriviadou στις Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.