«Γιατί Θεέ μου;» - Συγκλονιστικά βίντεο που στάλθηκαν στο 2020mag.gr από Παλαιστίνη (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα βίντεο στάλθηκαν με αποδέκτη το 2020mag.gr, απευθείας από την Παλαιστίνη και περιέχουν πολύ σκληρές εικόνες τις οποίες έχουμε φυσικά επεξεργαστεί καθώς με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία μπορέσαμε και εμείς οι ίδιοι να παρακολουθήσουμε αυτή την θηριωδία. (Τα βίντεο που περιέχονται στη παρούσα δημοσίευση είναι αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους και για ανθρώπους με τραύματα και ευαισθησία σε βίαιες εικόνες)

«Γιατί Θεέ μου;» - Συγκλονιστικά βίντεο που στάλθηκαν στο 2020mag.gr από Παλαιστίνη (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η τραγωδία που εξελίσσεται στα εδάφη της Παλαιστίνης και του Ισραήλ δεν φαίνεται να έχει τέλος.

Το 2020mag.gr έγινε δέκτης ορισμένων ανατριχιαστικών πλάνων τα οποία και δημοσιεύουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή προειδοποίηση προς τους αναγνώστες μας.

Αυστηρή προειδοποίηση: Τα βίντεο που ακολουθούν περιέχουν σκηνές που ενδέχεται να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στον θεατή 

Στο πρώτο βίντεο, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ανείπωτη τραγωδία, με πτώματα ακόμα και μικρών παιδιών να κείτονται στο έδαφος μετά από επίθεση που προφανώς δέχθηκε η περιοχή.

(Φυσικά το βίντεο έχει υποστεί την απαραίτητη επεξεργασία, καθώς οι εικόνες ξεπερνάνε τα όρια της ανθρώπινης αντοχής).

«Γιατί Θεέ μου;»

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε ομοβροντία βομβαρδισμών, σε παλαιστινιακά εδάφη, ενώ την ίδια ώρα ακούγεται μια φωνή να φωνάζει στα αραβικά «Γιατί Θεέ μου;»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.